Advertising

indain hotel


Мераба јас сум од Измир, веднаш ќе ја раскажам мојата приказна, трчам
туристички бизнис, плажа или нешто слично, сезоната беше завршена
, Јас забележав еден автомобил додека бев лута околу плажа, јас веднаш отиде во автомобил, што да се види, на
учителката која ги разубавуваше моите соништа бакнуваше маж, се разбира, јас си ја покажав, собата
и тогаш, еден ден повторно бев сама. Поглед кон еден автомобил
Отидов веднаш до неговиот автомобил, патем, учителот рече, дали ме сакаш
Скокнав веднаш и тој ми рече како луд, дојди утре дома, добив
веднаш го зедов возилото од
на половина пат, ме однесе дома, рече дека не можам да бидам во мојот кревет, почнав во дневната соба
Јас соблече да лижат нејзините гради беа удобно на лицето, имам дваесет сантиметри во мојот кур
Јас боцка и потврди и јас се обидувам да ејакулирам затоа што бев толку вознемирени дека јас
веднаш сакаше да ејакулира и сила неговата пичка во исто време јас ејакулирана, но главната работа е
почнувајќи од сега почнав да му ја лижам пичката веднаш во собата ми го доби курот ми го зема курот постојано ми вели бутај
додека сакав да си играм тој ми рече ако ме пикнеш во газот кога сакам да играм, а тој ми рече дека ќе си легнам во газот со тоа што ќе му ја стегнам главата му ја ставив во пичка му ја
удри го како машина
врескаше како да е луд поради мојата брзина врескаше како да е луд поради мојата брзина одеднаш
почнав да кажам доволно дека јас му реков да го направи тоа веднаш, јас ќе го даде, но ако се
овој брз тој рече дека ќе го убие тој рече дека ветив дека ќе биде бавен јас ветив дека ќе бидам бавен јас го направив тоа и никогаш не се ебев во мојот живот јас почнав да се ебам на
газ тоа навистина вкусил нешто
секој човек би сакал и така јас ејакулирана бх29 години
и дамите во И околу Измир кои сакаат да
од 40 до 50 години. Го добив од големи жени.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 weeks ago 12  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In