Advertising

nepali hotel


Да, мојата приказна беше средината на минатото лето, отидовме на летен одмор, сега сакав да бидам девојче, но јас
сакам да бидам девојче секое лето . Тој рече да, ти пушеше, така? Реков да, излези, ќе ме чекаме таму . Тој ми рече:, излегов и отидов пред куќите мавтајќи со рацете, што видов таму, две девојки, стоката изгледа лудо сега ? Јусуф Ајşüü И Нермин одеше по патот Нермин ми понуди цигари реков благодарам

рече дека не е важно. Реков добро, оваа девојка е моја, јусуф е нејзина
роднина, рече јусуф, одам во тоалет, и реков ок
се качивме на вториот кат и седнавме. Девојката ме гледа јас реков може да ја прегрнам јас
рече гушни ја, каков човек
дали ти рече бакни ме сега таа рече бакни ме мене таа рече бакни ме во образ таа рече
ја допре мојата усна таа го стави јазикот во мојата уста јас треперев прва рече
ајде да одиме долу таа рече што ќе правиме јас реков прошетка таа рече дека дојдов тој почна да се соблекува пред мене , лижат
имотот, што по ѓаволите правиш, тој ми рече, јас замрзна , јас
почна да ти ја лиже пичката, ми рече, извади ја, дај ми ја, тој почна
да го лижат на мојата рака, како тоа ќе го јадат мојот кур, речиси го вметнете сега
Но тој рече, јас гледав и гледав, идиоту, ти го лижеше момчето што ти го ебев во газот, ти го лижеше
мене не можам да поднесам тој рече ајде јас бутам убод но како девојката
и ‘ го ебев жешкото газе, рече бии оххххх, рече дека ужива во петелот што ми ја запали цигарата.секако, ми олесна и дека е време за парите што ги потрошив за абортус. му ја зашивме пичката и го спречивме да сфати дека даде соба пари кои никој не ги слуша, убавиот идиот ми рече дека ќе напишам други приказни низ кои поминав.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
1 week ago 6  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In