Advertising

nonude hotel


Односот на татко ми и мајка ми не беше добар, тие дојдоа до точка на развод.
Цело време се караа, јас и мојот помал брат бевме постојано
гушкајќи и плачејќи во нашата соба, беше толку отровно што животот беше толку отровен за мене што јас
не сакавме да живееме, постојано плачевме, завршувавме кога се бореа . Нашата куќа беше две-ката, имавме
убави работи и се .
Едноставно немавме мирен ум. Ризикував се да заработам. Повторно,
еден ден мојата мајка се разболе
Во Посета На Анкара
неа
. дома без збор
дојдовме. По туширањето, отидов во кревет да спијам, по некое време
слушнав вратата отворена, скокнав од креветот, бидејќи мајка ми дојде, и кога јас
погледнав низ прозорецот и здогледав еден автомобил. Тивко се симнав и
толку сакаше жена што и ги јадеше усните. Во моментот кога ќе го затворите
врата, жената се соблече
и ги спушти пантолоните на татко ми. Јас бев луд со гнев
. Сакав да одам долу и да се борат со татко ми, но овој пат
Очекував да раскине со мајка ми. Татко ми има толку голем кур. Имаше еден, бев изненаден да се види дека
жена си го лижеше курот со јазикот и почна да го става во устата, татко ми
ги става рацете на вратот и ужива толку многу што не можам да објаснам
Тој ја зеде и ја фрли на каучот, па јас
се симнав по неколку скали да гледам. Жената му се нафрли на татко ми и му седна директно на курот.
Татко ми толку силно пумпаше од дното што не можев да го поднесам
Ја соблеков ноќницата и почнав да го милувам курот, плачењето на жената
звуците беа толку убави што летав
во воздухот влегува задоволство. Во тој момент татко ми ја отвори жената
во градите и јас се качив на скалите. Ејакулирана по гледањето малку повеќе
, Истрчав до мојата соба, чекав некое време, а потоа повторно се симнав
за да ја погледнам, татко ми беше толку добро што не можев да и објаснам на жената, не сакав
кажи и на мајка ми, не сакав гнездото да им се распадне после тој ден
Решив жената беше прилично убава, јас
се задоволувам со постојано размислување за нејзините гради и тоа ме направи многу среќен

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 35  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In