Advertising

pak hotel


Поздрав до сите, направив некои пријатели поради приказната што ја испратив на сајтот пред (Камера Изговор), јас
благодариме на персоналот на сајтот за ова. Минатата година, бидејќи таткото на мојот сопруг имаше
го доведов од селото кај нас, го однесовме кај окото
лекарот му кажал дека треба да се врати за два месеци,
значи, не ги вративме изгубените тела назад во селото, рековме,
остани тука, ова е твоја куќа. Како што деновите доаѓаат и си одат
додека гледав ТЕЛЕВИЗИЈА вечерта, го прашав мојот свекор: “како е таму
има ли подобрување во неговите очи?”

Штотуку реков бизмила, патем, жена ми донесе овошје или нешто, ние бевме
ги јадела, жена ми ја јадела бананата во рака,
ме гледаше како да лиже кур, полека застана до мене и погледни ме. Ќе те ебам пред татко ти.
Јас одговорив дека не можете да ме ебете, тогаш тоа е грев од мене
тогаш реков и ја ставив раката под твојата сукња. Го ставив и почнав да
милувај, кога дојдов кај твојата пичка, реков дека е мокра, што по ѓаволите, запален си, жена ми
го погледна татко и и падна на усните велејќи ми дека сум драг поради тебе,
почнавме да водиме љубов без да правиме звук

Тüркан рече да ја зголемиме јачината на ТЕЛЕВИЗОРОТ малку повеќе или татко ми
може да се слушне нашиот глас, па јас се сврте на јачината на звукот малку повеќе, клекнав пред него и
ја закопав главата меѓу неговите нозе, бидејќи тој само излезе од бањата, неговата
пичката беше чиста. Шепнав, ако одиме понатаму , реков ајде да си легнеме, не, реков еби ме тука пред татко ми, тој ми го извади курот и го зеде во устата, тој го лижеше со таков апетит што беше невозможно да се опише, бевме голи со бавни движења, 69 тоа ме претвори, јас го лижев лудо и тогаш легнав на грб мојата жена со неговата рака

Тој го донесе мојот кур блиску до усните на неговата пичка и тој ме замоли да се влезе во моето уво
па му реков на коренот, собата почна да седи со воздишка, не постои начин вашиот татко-во
– законот не можеше да го слушне нашиот глас, тој мора да го чуе, бидејќи неговата ќерка стенкање
како луд
.
тој стенкаат “продолжи да се случува” јас наведна зад него и рече: “ви се допаѓа тоа многу” тој направи груб влез тој стенкаат ”
да да ” како луд, стануваше се погласно затоа што секој пат кога ќе ме сретнеше со мадињата и пичките, се слушаа звуци на шулопки и со таа брзина, пред мене, се појавуваше гласот на свекорот. туркан и јас бевме направени туркан

Веднаш штом го сфати настанот, тој веднаш стана и истрча во бањата, и се разбира, јас
подобро е да се истуширам и да спијам.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 46  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In