Advertising

pakistan hotel


Јас сум Ученик На Огенист во Анкара. Се враќав дома еднаш месечно. Кога си дојдов дома тој ден,
татко ми и мајка ми не беа во добри односи. Кога си дојдов дома, моите
но татко ми повеќе го немаше дома. Гледав порно филмови дома во текот на ноќта. На тој
во еден момент, мајка ми дојде и ме праша што правам. Реков дека и јас гледам ТЕЛЕВИЗИЈА.

Му беше досадно и ме праша дали ќе спие до мене. I
му било здодевно и морал да го прифати тоа.
Мајка ми лежеше до мене со грбот свртен кон мене . Веќе бев напалена кога гледав порно филмови. На тој
во еден момент, очите ми паднаа на прекрасните гради на мајка ми. Почнав полека да ја движам
. Беше многу убаво и меко.
Почнав да размислувам за него и како да го ебам. Во тој момент, решив да одам понатаму и почнав да се кандидира мојата рака
преку пичката на мајка ми. Ми се лизна ноќница
тргни ми ја раката во неговите гаќи. Внатре е потопло.

Во тој момент, го погледнав лицето на мајка ми, таа мора да се допадна, но таа
почнав да уживам во тоа. Отидов понатаму и ја соблеков ноќницата. Баба ми ми кажуваше
ми рече дека многу ме сака. И јас почнав да се соблекувам, соблекувајќи ја мајка ми целосно
. И двајцата бевме голи. Тогаш ја зедовме мајка ми и ја земавме
шеесет и девет позиции со неа. Како мајка ми секогаш да ми го лижеше курот како да ми го лижеше курот
. Ми кажа дека тоа е прв пат да лиже кур.
И ја лижев клиторисот, што е најубавиот дел од пичката.

Дигајќи ги нозете во воздух … бевме на плоштад со задоволство. Мој
мајка, која сфати дека доаѓам, рече дека сакам да го извадам курот од нејзината уста и да го земам во мене
. Ги кренав нозете во воздух и ги ставив на рамото.
Почнав добро да ја мирисам таа мокра пичка. Во двајца душеци
ми го зема целиот кур. Отидовме и дојдовме брзо. Го бакнував
и од една страна, и од друга доаѓа и си оди во исто време. Само сакав да го
да го лиже со ставање во неговата уста. Почна да се излижува без протести. Почнав да кашлам во устата
. Ми ја излижа целата сперма.

Потоа тој рече дека ќе се направи себе бонја и отиде во бањата. Се разбира дека јас
се обидуваше да легне и да спие. Курот ми се зголеми повторно. И отидов кај неа
отиде во тоалетот. Собата ја натопи главата и кога сфати дека доаѓам
ме замоли да му го намачкам грбот. И почнав да пушам. Кога
Дојдов до дното на нејзиниот прекрасен задник и почнав да милувам. Потоа Јас
се приближив до мајка ми и ја притиснав до ѕидот. Почнав да го триам мојот кур на твојот
газ.

Мајка ми рече дека не може да го прими. Не го послушав и почнав да ја притискам неговата сапуница
газ на него. Полека почнала да влегува внатре
. Во првите минути, мајка ми плачеше малку, но кога таа почна да ужива во тоа задоволство, таа се откажа и
се движи кон врвот на задоволството
. Го симнав долу и беше многу среќен со оваа ситуација.

Среќен сум сега, собо. Секогаш сме на врвот на задоволството. Ние го правиме тоа
кога и каде сака. Куќата нема место
лево

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 months ago 37  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In