Advertising

videos hotel


Јас сум Ахмет Од Истанбул, имам 25 години, имам кафеава коса, 1,80 метри
висок, тело кое може да се смета како врата и наметлива личност со добар изглед
. Ајде да поминеме покрај мене, инцидентот што ќе го признаам за вас се случи
јас и мојата Тетка Нигар минатата година,
и тоа помина без никакви очекувања
. Тетка ми има 38 години, плавуша, 1,78 метри
висок, со нозе како млеко, убав задник и многу добар
бара жена.

Иако тој има 11-годишен син (Наречен Гöхан).

Последно
во текот на годината размислував каде да одам на одмор. Раскинав со девојката
и сите
моите најблиски отидоа на одмор некаде. Бев толку
досадно ми е. Јас само може да се намали стресот на училиште со странски
туристи во текот на летните одмори.
Но, тоа лето, се чинеше дека не сум во позиција да направам ништо, и економски и надвор од
пријателство.

Како и да е
додека размислував, тетка Ми Нигар Од Германија ни се јави.
Тие зборуваше со мајка ми за долго време, па јас го направив, така што тоа не би
штета. Меморабилија е. Како што мајка ми прашува, таа прашува ??Што се
ти си на одмор??? на пример. Ја објаснив ситуацијата. ??Да, веќе
го викнаа. Оваа година, мојот шура нема да може да дојде на одмор
не можеше да договори заминување. Ќе дојдам со Емре. Можеш ли да дојдеш Во Муğ со нас
? Останете со нас
и ќе имате одмор.
Кога го кажа тоа, веднаш прифатив без размислување.

Мој
тетките имале базен вила во Муğ и тоа
ова е одлично место за слободен одмор . Ние
во текот на денот и на времето се одлучувало дека
оди директно таму со поврзување на авион, јас би одел од тука со автобус. Како и да е, денот дојде, отидовме, се сретнавме во
Даламан
. Се гушкавме, копнеевме, и потоа тргнавме.
Бевме многу уморни кога дојдовме дома.
Се истуширавме или се одморивме малку. Тогаш почнав да го полнам базенот. Мојата тетка
откако носеше
нејзината бикини, како што беше преплавена од жештината .

Бев вџашен кога ја видов тетка ми во тој бикини
. Додека се занимавале со базенот, тие биле
подготви маса и лежалки. Бев многу
изморена, тетка ми донесе нешто да се напие и ние направивме пауза. Ние бевме
говорејќи за времето. Тетка ми се триеше со масло во тоа време,
??Ахмет, ќе ми го подмачкаш грбот, драга?? реков. Јас сум
директно ??Добро, тето.??? Што реков и додадов ??Но, ако вујко ми беше тука, немаше да можеш да го носиш ова
бикини, знаеш?? Реков јас. Мојата тетка
се смешкаше и рече: ‘Пушти ја,
таа не можела да оди на одмор откако го организирала одморот. реков. Се смеевме.

Применив многу сончање
масло на грбот и почна да ја подмачкува добро.
Се движев во круг од неговите рамена. Она што го направив беше нешто како
масажата и
нафта апликација.
Прашав внимателно и ја погледнав тетка ми со очите на купувачот . Нозе
колковите беа како камен. Испрскав толку многу масло од сонце што беше премногу и го подмачкав
од половината до папокот. Потоа ја избришав
мојата рака
на нозете. Тетка ??фала драга.?? реков. Базенот исто така беше
полн. Мојата мала внука Емре и јас скокнавме право во базенот.

Додека ние
се играјќи шеги и игри Со Емре во базенот, тетка ми беше
сончање. Тогаш тетка ми отиде под туш во базенот
се ослободи од акните и
ни се придружи со скок во глава.
Сите тројца уживавме во огромниот базен на вилата . Емре се шегува со мајка му ??Ахмет
брате, и ти???? велеше. Мајката фрлала вода
и да се приклучам на шегите.
Го внесував Емре во и надвор од водата учествувајќи во шегите . Мојата тетка
скокна врз мене и се обиде да ме турне во вода, па нурна во,
ја зеде тетка ми меѓу нозете на моето рамо и
ги повратив. Многу се забавувавме.

Повеќе сакам да се шегувам со тетка ми . Сега ја напуштив Емре и почнав
да се шегувам директно со тетка ми .
Искористувајќи ја можноста
велејќи дека 31 материјал ќе излезе во вечерните часови. Ги допрев нозете на мајка ми и
нејзиниот задник, малку ми го триеше курот.
Почувствував дека мојот кур почна да станува. Тетка ми исто така
ти се допадна играта??Доста.?? Како што реков, тој продолжи без прекин
. И јас??ти ли си??? Јас си реков на себеси и
ја стискам тетка ми како што ја грабнав
ја до работ на базенот, одев зад неа и и фрлив вода во лицето
со другата рака.

Како што знаете
, мојот подигнат кур ја допираше тетка ми
убав газ. Јас, исто така, се потпираат на тоа без да се
забележав. Тетка ми, исто така, се обидуваше да избега,
таа се насочува кон мене. Во тоа време, мојот кур, кој беше како колец,
вршеа голем притисок на
газот на тетка ми. А таа ладна вода ме гореше.
Сакав да изгубам контрола . Тетка ми продолжи да игра. Мислам дека тетка ми
тоа го сфатив и јас
таа ужива во задоволството на свој начин. Како и да е
по некое време, отидовме да се истушираме.
Бевме многу гладни, ние
јадеше.

Како што ноќта
потоа почнавме да разговараме со тетка ми. Лидија спиеше. Бидејќи земјата беше толку голема , беше
тешко е да се заклучи и контролира се
во куќата имало повеќе соби и бањи.
Зборувајќи замор на првиот ден, отидовме во нашите соби и си легнавме рано
. Веднаш штом отидов во кревет, размислував за тоа што се случи со тетка ми во текот на денот и
почнав да висам.
1 пост спиев звучно после 31 година . Утро, исти разговори, појадок,
базен, сончање итн. Во таа смисла, ако се земат предвид вчерашните
настани??Може ли да ја ебам тетка ми??? Едно прашање во мојата глава

И почнав со филозофијата на ајде да се обидеме и да видиме . Влегов во базенот. Пак се забавуваме со нив. Кога
велиме игри и работи, вчерашен разговор, шеги, итн. беа само
повторно се случува. Направивме напредок со тетка ми,
станавме интимни. Ја земав тетка ми во моите раце и ја фрлав во базенот, допирајќи ја и стискајќи ја во базенот
без да се забележи, па дури и нуркање во и гризе неа
задникот и нозете .
Тетка ми не реагираат како да е многу нормално, напротив, таа се кажува со
изгледа дека уживала.
Дали мојата теорија е вистинита? Има само 15 дена до крајот на одморот
и беше неподносливо секој ден на таа жештина.

Откако се шегувавме во базенот, се исушивме,
се сончаат на сонце и имаат долг разговор. Нашата тетка е
ја подмачкував. Експериментираат со
само пливачки стилови по своја дискреција. Тетка ми лежеше на грб
а сончањето ??Ахмет, масло ме
малку. реков. Го купив директно маслото и ??Претвори ја твојата
назад.?? Реков јас. ??Ќе спијам добро, не можам да станам, прво
подмачкај ми го лицето, драга.?? реков. И јас??ОК.??? Реков јас.

И почнав
да ти ги подмачкам рацете. Мојата тетка
продолжи разговорот со нејзините очи затворени, додека јас уживав на подмачкување, обидувајќи се да се скрие мојата ерекција
. На врвот малку
малку, сега е време за дното на бикини и нозете
. Ми се истури многу масло на моите раце и почна да масло
поточно на нејзините нозе. Коњите нечујно стоеја на патот
средина, а јас ја ставив раката меѓу нејзините нозе и
собирање на речните корита. Ги имав нејзините телиња во мојата рака, полудував
. Јас продолжив трчање раката меѓу неа
десницата во меѓусебен судир
нејзините нозе.
Од друга страна, ја сечев тетка ми, курот ќе експлодираше кога ја видов таа слика .

Мојата тетка
исто така, треба да ги опуштите нозете.
Додека ги фаќав и ги подмачкував нозете со рацете, прстите ми ги допираа нозете
секси во бикини ,
малку по малку. Невозможно е да не полудиме. Јас буквално лебдев над неа
од мојата уста, се борев да не ја штипнам пичката на тетка ми
. Тетка ми ги исправи нозете малку и почнав да подмачкувам и да го допирам делот од неа
бикини
од нејзината кожа до задникот .
Љубовта беше
го нема. Тетка ми не ги отвори очите, таа се обидуваше да каже нешто со нејзиниот напукнат глас
, ??Тетка Господине??? Реков јас.

??Многу??
Ќе си направите добра масажа. Продолжете.?? он тоа го кажа и го именуваше. И јас
??Фала.??? Си реков и разговорот прекина. Продолжувам со т.н. масажа.
Јас бев целосно фати двете нозе со мојот 2
рацете, потењето и
ослободување. Моите прсти ќе одат нагоре и надолу неговата препоните, и секој сега и тогаш јас ќе слем мојот
прсти во мрежата
. Тетка ми беше шокирана и ми олесна,
но, јас бев крут. Потоа полека
отиде долу на колена, телиња,
глуждовите и слично, ??Доволно??? Реков,??Фала драга.?? реков. Отидов директно
во бањата и зема брза 31. Ми олесна.

Се сончавме.
Кога реков базен повторно, тоа беше вечер повторно
. На тетка ми ??Јас сум досадно, ние дојдовме на одмор, ние
секогаш си дома???? Реков јас. Мојата тетка исто така рече: “Ти си во право, но она што Не е во ред Со Емре, не дозволувајте Им на
редот на детето е нарушен. Исто така
забавувај се дома, мила. реков. ??Како??? Реков јас.
Тој стана и ги покажа шишињата виски и вотка што ги донесе од Германија и рече ??Со ова, за да
самите???? реков. Одеднаш очите ми светнаа, зениците ??Ам
Слика?? Па како да не беше 🙂 ))
По вечерата, почнавме да имаме малку пијалок и разговор
. Емре бил
изморен бидејќи многу се мачеше во базенот и рано си легнуваше. Тетка ми ја однесе во кревет
и се врати???

Мојата тетка
и бев сам со алкохол, и таму беше мојот запален кур
во атмосферата. Тетка ми почна да свири на крек. Веднаш ја внесов
Брзи Цд-а, продолжи со моделот за разговор. Околу 1: 00 навечер
. Тетка ми ??Имам главоболка од оваа музика,
да го слушаме бавно.?? реков. ??СТРЕЛА?? Реков, го сменив ЦД-ТО, го ставив Бавно
следи. Но попусто, еднаш бев запален, курот ми стана
и долу, како кран. Бавно танц нозе дојде во мојот ум, на
бавниот стил на играње секогаш успева. ??Можете ли да направите бавен танц со вашата тетка внука
??? Реков јас. Тетка ми рече со малку поднапиена и експлоататорска
види ??Добро?? реков.

Станавме и почнавме да танцуваме со делот на
Титаник. Малку по малку ја фатив тетка ми

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
10 months ago167  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In